Rico felkapta örömében Miss Moodot - ifaktor
Rico és Miss Mood legújabb közös dala nemrégen jött ki. A dal a 12 hónap címet viseli és máris átlépte az 500 ezer megtekintést a legnagyobb videómegosztó portálon.


„Hékáás! Erik nem bír magával, annyira örül, hogy máris átléptük a fél milliós megtekintést YouTube-on a 12 hónap című legújabb klippünkkel! Köszönjük nektek!"

– ujjongott az Instagram-oldalán az énekes.

A két énekes kapcsolata továbbra is érdekes. Egy-egy fotón úgy szerepelnek, mintha a legboldogabb szerelmesek lennének (mint például ezen is), de kapcsolatukat a nagy nyilvánosság előtt továbbra is homály fedi, így továbbra is csak annyi biztos, hogy semmit nem tudunk arról, együtt vannak-e.

A dal mindenesetre nagy népszerűségnek örvend a YouTube-on, így a közös karrierjük továbbra is hasít.

A két előadó kapcsolatáról szóló írásunkat (és arról, hogy miért nem beszélnek bővebben kapcsolatukról – a szerk.) ide kattintva olvashatod el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!