Rihannára újra rátalált a szerelem - ifaktor

Először tavaly decemberben mutatkozott együtt új szerelmével Rihanna. Bár akkor még nem tudtuk, pontosan mi van kettejük között, nemrég az egyik közös ismerősük megerősítette: az R'N'B énekesnő és ASAP Rocky egy párt alkot.


2013-ban röppentek fel kettejükről az első pletykák, de aztán mindketten más mellett találták meg a szerelmet. Rihanna 2019 januárjáig Hassan Jameel milliárdossal alkotott egy párt, szakításukat követően azonban újra összegabalyodtak a rapperrel. Először a tavaly decemberi Fashion Awards díjátadóján mutatkoztak együtt.

Rihanna és ASAP Rocky a 2019-es Fashion Awardson.

Getty Images /Samir HusseinSamir Hussein

Viszonyukat ugyan diszkréten kezelik, de pár nappal ezelőtt ismét együtt látták őket barátaik társaságában New Yorkban. Ezt követően egy közeli ismerősük hivatalosan is megerősítette, hogy a két sztár egy párt alkot.

Sokak szerint Rihanna végre megtalálhatta az igazit, hiszen Rockyval régóta közeli barátok és minden fontos dolgot egymással osztanak meg legelőször. Az énekesnő arra is felkérte szerelmét, hogy részt vegyen legújabb Fenty Beauty nevű sminkmárkájának a kampányában.

via JOY

Friss

Így néz ki Chiara Ferragni teste terhessége 37. hetében

Az olasz származású divat modell, Chiara Ferragni várandóssága végéhez közelít, így a 37. hétbe lépve megmutatta követőinek testét, amit csak egy lenge alsónemű takart.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!