Rimóczi Zsófi: Hogyan küzdhetjük le a szorongást? - ifaktor
Rimóczi Zsófi bordó ruhában olvas

Akik követik Zsófi Instagram-oldalát, azok tudhatják, hogy az életében nagy hangsúlyt fektet többek között a spiritualitásra. Új posztjában a szorongásról és annak leküzdéséről fejti ki véleményét.


Mi minden okozhat szorongást? Nem is sejthetjük, hogy egy-egy apróságnak vélt történésen mennyit tud kattogni az emberi agy, növelve ezzel a nem kívánt érzéseket és a stresszt- akár a mostani időszakra vezethetően, amikor is az emberek hajszált tépve próbálnak beszerezni minden karácsonyi ajándékot az utolsó pillanatokban, talán olyan személyeknek is, akiknek csak azért adnak valamit, mert az 'illem' megkívánja. Ezáltal bekövetkezik egy anyagi szorongás, felesleges túlköltekezés.

Ilyen és ehhez hasonló gondolatokat oszt meg velünk Zsófi. Azonban arra is rávilágít minket, hogy mi segíthet a szorongás leküzdésében.

"Vásárlás csökkentés, ha veszünk időnként egy mély levegőt & jelen vagyunk ezzel a szusszanással, ha megéljük & kifejezzük érzéseink, ha ránézünk a gyerekre & ott vagyunk fejben, ha időt szánunk egy kis sétára, ha rendszer van az életünkben, ha balansz van család & munka között, ha kevesebb a képernyőzés, alkotással, önmunkával, szeretettel, ha annyit cipelünk, amennyit elbírunk"- írja Zsófi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!