Rimóczi Zsófi: "Kialakult a családunk ritmusa" - ifaktor

Zsófi legutóbbi posztjában arról mesélt, hogy mielőtt megszületett Luna, életüket a rendszertelenség, a spontaneitás és a káosz jellemezte. Kislányuk érkezésével azonban sok minden kellett változtatniuk, köztük abban is, hogy rendszert kell vigyenek a minden napjaikba.


Friss anyukaként Zsófi egy teljesen más nevelési mechanizmust folytatott, majd miután nem vált be, igyekezett egy másik alternatívát találni. Napirendet állított fel maguknak és tudatosan felépített egy rendszert, ami egy kiegyensúlyozottabb kisgyermeket eredményezett. Főként Luna alvásában és evésében látta Zsófia a hangsúlyos jótékony változást.

"Sosem gondoltam volna, hogy egy gyerek ennyire szomjazik a stabil napirendre, a kiszámíthatóságra, hogy ilyen jó hatással tud lenni egy ilyen egyszerű rendszer az életükben. Meglepődve álltam az eredmény előtt, amit a stabil napirend okozott például olyan egyszerű, mégis fontos dologban, mint az evés & alvás"- írja Zsófi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be a Facebook-oldalunkat!


Friss

Nagy Benedek is a Hell energiaital arca lett

Nagy Benedek Instagram-oldalán számolt be róla, hogy mostantól ő is a Hell csapatát erősíti, akikkel rengeteg izgalmas projektre készülnek.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!