Rimóczi Zsófia hatalmas bejelentést tett Insta-oldalán - ifaktor
Rimóczi Zsófi fehér ingben könyököl

A hazai népszerű véleményvezér, Rimóczi Zsófia alig pár napja tért vissza a közösségi média világába és máris óriási bejelentést tett követőinek legújabb Instagram-bejegyzésében. Zsófi örömhírrel szolgált kedvelőinek, hiszen egy már régen megígért dolgot sikerült teljesítenie.


Zsófi nagy boldogsággal jelentette be, hogy elkészült a már várva várt második könyvével, ami a héten már meg is jelenik. Első könyvétől eltérően – ami egy vegán receptekkel teli szakácskönyv lett -, a kézművesség és a horgolás művészetéről olvashatunk majd Zsófitól.

Az influenszer elárulta posztjában, hogy a horgoláson belül a sapkák elkészítését tanítja meg nekünk könyvével és már nagyon izgatott, hogy mit szólnak hozzá követői. A kommenteket látva Zsófinak egyáltalán nincs oka aggódni, már most rengetegen szeretnék megvásárolni könyvét.

„NAGY bejelentésem van számotokra, elkészültem, így a héten megjelenik második könyvem, ami a tanfolyamok egy teljesen új világába kalauzol Titeket!
bár szakácskönyvemtől eltérő vonallal érkeztem, mégis a megszokott stílusban, érthetően & egyszerűen! oly régóta várjátok tőlem, és most itt van! tehát a téma ez a gyönyörű kézművesség, a horgolás művészete, azon belül pedig a sapkák elkészítésének fortélyait tanítom meg Nektek! nagyon várom, hogy lássátok, ez most tényleg annyira más és nagyon izgalmas! jelentkezem a részletekkel hamarosan"

– írta izgatottam Rimóczi Zsófi.

Gratulálunk az influenszernek második könyvéhez!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!