Rimóczi Zsófia tíz hónap alatt tanult meg fuvolázni - ifaktor
Rimóczi Zsófi feltett kezekkel áll a parton

A nyers vegán életmódot élő Rimóczi Zsófia legújabb Instagram-posztjában egy videó összeállításban mutatta be követőinek, hova fejlődött nulla fuvola tudással tíz és fél hónap alatt. A videó végigkísér több szakaszt is Zsófi fejlődésében és végül megmutatja, most hol tart az influenszer.


A videó nagy erőt adhat sok embernek, akik esetleg régóta kacérkodnak a gondolattal, hogy valamilyen hangszeren elkezdjenek játszani, de eddig nem mertek belevágni. Zsófi óriási motivációkat ad nap mint nap követőinek és bíztatja őket a fejlődésre.

Videója alatti bejegyzésében elárulja, hogy őt is egy külföldi influenszer motiválta egy hasonló videóval a hangszertanulásra, ezért készítette el ő is az összeállítást. Az elején természetesen, mint minden új dologban, a hangszertanulásában is akadtak nehézségek, de ha az ember kitartó, akkor a végeredmény felemelő lehet.

„Az első 10,5 hónap fuvolával.

Tegnap előtt láttam a YouTubeon egy nagyon szuper videót, amiben a lány csinált egy ugyan ilyen összevágást az első 1 év hegedű tanulásából. nagyon tetszett ahogy láttam 1 év alatt mennyit fejlődött, és ezen inspirálódva én is összevágtam a sajátomat, csak én a fuvolámmal. :)

Olyan nehéz és bonyolult hangszernek láttam az első hetekben, éppen emiatt nagyon sokszor voltam demotivált, mert nem tudtam szépen megszólaltatni. de kitartottam & hamar eltűntek ezek a gondolatok. valószínűleg ügyesebb lennék, ha ebben a 10,5 hónapban fuvola tanárnál nem csak egyszer jártam volna, hanem rendszeresen, de az út & az azon való öröm az, ami számít, és ezt én tényleg nagyon így éltem meg mindvégig. Nagyon de nagyon boldog vagyok ezzel a hangszerrel, ezt a videót pedig azért töltöttem fel Nektek, mert én azt éreztem a hegedűs lány után, hogy most rögtön belefognék valami újba, annyira inspirált 1 év fejlődése. remélem nekem is sikerül másokat motiválni, mert számomra azóta minden perc öröm ezzel a hangszerrel, egy pillanatra sem bántam meg, hogy elkezdtem tanulni! szerintem sose késő, én belé szerettem örökre"

– olvashatjuk Zsófi bejegyzése legvégén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!