Rimóczi Zsófia visszatért a közösségi médiába - ifaktor

Pontosan egy hónappal ezelőtt a népszerű influenszer, Rimóczi Zsófia úgy döntött, szüksége van egy kis közösségi média detoxra. Így egy teljes hónapon keresztül mellőzte az összes közösségi felületét és nem volt jelen az Instagram-világában.


Zsófi tegnap jelentkezett be egy hónap után először Instagram-oldalán, ahol legújabb bejegyzésében beszámolt róla, hogy milyen felemelő és megnyugtató érzés volt teljes social media szünetet tartani. A kommentekből kiderült, hogy számos követője vele tartott az "eltűnésben" erre az egy hónapra.

Az influenszer varázslatos képeket osztott meg bejegyzésében, amin épp egy kirándulás pillanatait osztja meg velünk.

„hát sziasztok
nagyon köszönöm a türelmetek, sikerült igazán feltöltődnöm ebben az 1 hónapban. röviden - tömören: olyan volt, mint venni a hegyek között hatalmas mély lélegzetet. egy amolyan lelket élénkítő & elmét felfrissitő érzés.
remélem csodásan teltek az ünnepek, és sikerült Nektek is kikapcsolódni!
ölelés, Zsó"

– köszöntötte újra követőit Zsófi.

Üdvözöljük Zsófit újra a közösségi média világában!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!