Ringen kívül estek egymásnak a bokszolók - ifaktor
Floyd Mayweather Logan Paul félmeztelen bokszolóként kamerába néznek

Floyd Mayweather nevét szinte mindenki ismeri a mai világban. A bokszolás nagyágyúja 2017. augusztus 26-án hagyott fel profi karrierjével és úgy döntött ezután végleg visszavonul a küzdősporttól. A megélhetési gondokkal egyáltalán nem küzdő sztár, azóta leginkább bicskanyitogató pénzköltési szokásaival, fényűző életstílusával és különböző extrém nagy befektetéseivel hívja fel magára a média figyelmét.


Indítsunk egy jobb horoggal. Már tudjuk, hogy ki Floyd Mayweather, de kik is azok a Paul fivérek? Név szerint Jake és Logan Paul az internetnek köszönhetik népszerűségüket, ugyanis mindketten a YouTube-ból lettek gazdagok. Az előbbinek 20,4 míg az utóbbinak 22,9 millió követője van a videómegosztó platformon. Az évek óta tartó brand építésük mostanra meghozta gyümölcsét és bár így is taligával tolják ki a pénzt az internetből, ez nekik nem elég. Úgy döntöttek itt az ideje bokszolónak állni és hát valljuk be, ők nem egy istállóban edzenek.

Jake \u00e9s Logan Paul YouTube k\u00f6vet\u0151inek sz\u00e1ma egy k\u00e9pen

YouTube / @Logan Paul YouTube / @Jake Paul

Logan „idősebbik" Paul, 0-1-es mérleggel áll jelenleg, míg öccse Jake, 3-0-s veretlenségi szériában robog, aminek legutolsó diadémját az UFC profi, Ben Askren ellen szerezte meg.

Álljunk meg egy szóra. Teljesen rendben van, hogy profinak állt a két youtuber srác, de hogy jöttek ahhoz, hogy kihívják minden idők egyik legjobb bokszolóját, az 50-0-s mérleggel visszavonuló, Floyd „The Money Team" Mayweather Jr.-t? Van vér bennük az egyszer biztos.

Erre a népszerűség bombára, valamint a jó kis zsozsettára, persze, hogy Mayweather sem mondott nemet.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a tegnapi sajtótájékoztató, amin részt vett az öreg Floyd és a Paul fiúk is. A mérkőzés eredetileg Logan ellen van kiírva, ugyanakkor a lent látható videókból érzékelhetjük, hogy a veretlen profi, ezután a megjelenés után kicsit neheztel a srácokra, így azt mondta, mindkét sráccal megküzd ugyanazon az estén, hátha majd most tanulnak némi tiszteletet.

Mayweather maga is legalább annyira trash-talker mint a Paul tesók, így aztán nem volt senki számára meglepő, hogy ontották magukból a szebbnél szebb kifejezéseket, egymás iránt és még egy két pofon is elcsattant. Igazi show.

Floyd azt nyilatkozta az esemény után, hogy még őt is meglepte Jake és Logan szemtelensége és ezért nem fog engedni abból az ígéretéből, hogy mindkét srác ellen megküzd majd és péppé veri őket.

Nagyon nagy show-business-t csináltak már a beharangozón, így szinte a nyakunkat tehetjük rá, hogy amellett, hogy ökör összegekért fognak csatázni, jó kis pikantériája lesz majd az estének Június 6-án. Szóval nincs más hátra, mint lábakat fel, chipset a kézbe és hadd szóljon!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!