Ritkán látott édesanyját sminkelte Tolvai Reni - ifaktor

A népszerű énekesnő, Tolvai Reni már régóta él-hal új hobbijának, a sminkelésnek. Ezúttal Instagram-oldalán édesanyján mutatta be remek tudását.


Reni elmondása szerint anyukája nem szeret szerepelni és kifejezetten kerüli a figyelmet. Ennek ellenére lánya kérésére mégis beadta a derekát és megengedte neki, hogy kisminkelje a nagy nyilvánosság előtt.

A különleges a sminkelésben az volt, hogy Reni anyukája már elmúlt 55 éves és még soha nem esett át semmiféle szépészeti beavatkozáson, ráadásul rejtett szemhéjjal rendelkezik, ami különösen megnehezíti a sminkelést.

Reni az akadályok ellenére megmutatta, hogy így is szuper sminket lehet készíteni, ami nem mindegy az a technika és a termékek minősége.

„Sok-sok kérelem után, anyukám elfogadta a kihívást, hogy modellt álljon nekem a legújabb ötletemben. Anyu nem szeret szerepelni es szeretne a háttérben maradni es onnan támogatni engem viszont most meggyőztem. Szerettem volna egy olyan smink videot készíteni nektek, ahol egy 55+ - os arcot sminkelek ki, amin egyetlen egy beavatkozás sem volt és akinek rejtett szemhéja van"

– olvashatjuk Reni közösségi oldalán.

Reni anyukája csoda szép lett, amihez gratulálunk az énekesnőnek! Természetesen a folyamatot az első ecsethúzástól az utolsóig láthatjuk videó formájában is Reni Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!