Ritkán látott édesanyját sminkelte Tolvai Reni - ifaktor

A népszerű énekesnő, Tolvai Reni már régóta él-hal új hobbijának, a sminkelésnek. Ezúttal Instagram-oldalán édesanyján mutatta be remek tudását.


Reni elmondása szerint anyukája nem szeret szerepelni és kifejezetten kerüli a figyelmet. Ennek ellenére lánya kérésére mégis beadta a derekát és megengedte neki, hogy kisminkelje a nagy nyilvánosság előtt.

A különleges a sminkelésben az volt, hogy Reni anyukája már elmúlt 55 éves és még soha nem esett át semmiféle szépészeti beavatkozáson, ráadásul rejtett szemhéjjal rendelkezik, ami különösen megnehezíti a sminkelést.

Reni az akadályok ellenére megmutatta, hogy így is szuper sminket lehet készíteni, ami nem mindegy az a technika és a termékek minősége.

„Sok-sok kérelem után, anyukám elfogadta a kihívást, hogy modellt álljon nekem a legújabb ötletemben. Anyu nem szeret szerepelni es szeretne a háttérben maradni es onnan támogatni engem viszont most meggyőztem. Szerettem volna egy olyan smink videot készíteni nektek, ahol egy 55+ - os arcot sminkelek ki, amin egyetlen egy beavatkozás sem volt és akinek rejtett szemhéja van"

– olvashatjuk Reni közösségi oldalán.

Reni anyukája csoda szép lett, amihez gratulálunk az énekesnőnek! Természetesen a folyamatot az első ecsethúzástól az utolsóig láthatjuk videó formájában is Reni Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!