Rob Lowe beszélt 31 éve tartó "tisztaságáról" - ifaktor
Rob Lowe fekete pulóverben zöld nadrágban napszemüvegben egy stadionban fekszik

Az 1983-as dráma-film, a „Kívülállók" sztárja Rob Lowe, tegnap ünnepelte a 31. évét gyógyszerek és alkohol nélkül.


Úgy néz ki a dráma meghozta hatását minden értelemben és a könnyen jött sikert képtelen volt feldolgozni a jóképű színész. Lowe 18 évesen került bele a show business-be, de hamar ráébredt, hogy a folyamatos hajtást és nyomást nem tudja máshogy kibírni, mint alkohollal és kábítószerekkel.

Hétfőn, a 31. éve tartó „tisztaság" alkalmából egy rövid üzenetet írt ki közösségi oldalára, amiben leírta:

"Ma van 31 éve, hogy nem fogyasztok drogot és alkoholt. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki ezt az utat velem járja és mindenkit szívesen fogadok, aki erre az útra való rálépésen gondolkodik. Hatalmas ölelés a családomnak, amiért támogattak és kibírták velem ezt az utat. Puszi."

Rob abban a pillanatban jött rá, hogy segítségre van szüksége, miután édesanyja bejövő hívására nem telefonált, mert szétküldte az előző estét.

„Anyám felhívott és csak az üzenetrögzítőre tudott beszélni, mivel nem vettem fel a telefont. Másnapos voltam és nem akartam, hogy megtudja. A rögzítőre mondta, hogy a nagypapám kritikus állapotban van a kórházban és nagyon szüksége van a segítségemre. Nem válaszoltam neki.. Akkor, abban a szent pillanatban arra gondoltam, hogy meg kell innom még egy fél üveg tequilát, hogy aztán lefeküdjek aludni, és amikor felébredek, majd akkor válaszolok a hívásra."

Ekkor ébredt rá a színész, hogy ez nagyon nem jó irány és megfogadta, hogy segítséget kér.

Azt mondta, hogy az eset előtt egy évvel megkapta az egyik barátjától egy alkohol és drog rehabilitációs szakember névjegykártyáját és tudta, ez az a pillanat.

„Tizenéves film sztárnak nagyon nehéz lenni és senki nem fog önsajnálatot gyakorolni ezeken a szenvedő tizennyolc éves színészeken. Teljesen megértem és azt is tudom mennyire nehéz végigmenni egy ilyen korszakon. Átéltem. Minden 10. évben van egy személy, aki hasonló dolgokon megy keresztül, ilyen példa a mai korszakban Justin Bieber. És fontos, hogy ezek az emberek, hogy jönnek ki belőle. Neki sikerült és egy példát állít ezzel. Ezek után pedig vagy nagyon-nagyon jól jössz ki belőle, vagy nagyon-nagyon rosszul."

Lowe gyakran megemlékezik saját józansági folyamatáról. 2019-ben is bátorított másokat, hogy csatlakozzanak hozzá a megtisztulás útján.

„Köszönöm mindenkinek aki biztatott, hogy végig menjek ezen az életemet teljesen megváltoztató, csodás úton. Esetleg ismersz olyat, aki küzd az alkohol vagy drogok elleni harcban, azoknak üzenem, hogy lehet számukra még fény az alagút végén, ahol boldogságra és örömre lelnek."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!