Robbanás: A Konyhafőnök VIP adásában szétrobbant egy üvegtál - ifaktor
fördős zé sárközi ákos és rácz jenő

Teljesen megszokottan zajlott az adás, amikor a versenyzők befejezték a munkát, akkor kimentek, hogy a zsűri befotózza és megnézhesse az elkészült finomságokat. Ezután történt a tragédia.


Hujber Ferenc és Horváth Cintia párosa (merthogy ezúttal párban kellett főzni – a szerk.) már elejétől fogva nehézségekkel küszködött. Végül sikerült feltenni az elkészült pitét az üvegtálra – habár már akkor sem volt tökéletes állapotban –, de az, amint kimentek felrobbant.

Ennek következtében Rácz Jenő séf meg sem kóstolta az ételt, ahogy ő fogalmazott: egészségügyi okok miatt.

„Azt gondoltuk, hogy nem lenne fair úgy értékelni a munkátokat, hogy nem kóstoltuk meg ezt az elemet. Éppen ezért úgy döntöttünk, elmarad ez a párbaj. Folytatjátok a küzdelmet mind a ketten. Viszont nektek nehezítés lesz holnap, így meg kell osztoznotok egy pulton"

– közölte Fördős Zé.

Az adás abszolút győztese egyébként a musicalszínész, Feke Pál lett, aki hiba nélkül robotolt végig – sőt Ákos séf megette az egész pitéjüket, amit versenytársával, Oroszlány Szonjával készítettek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!