Robert De Niro forgatás közben megsérült - ifaktor
Robert De Niro emberek előtt zakóban szomorúan néz

Leonardo DiCaprio-val forgattak, amikor a színész lába megsérült.


Robert De Niro és Leonardo DiCaprio is szerepel Martin Scorsese új filmjében a „Megfolytott virágok"-ban. A forgatást Április végén kezdték Scorsese-ék a történethez hű, az Oklahomában található Osage megyében. Scorsese azt mondta, hogy amiatt, hogy a film életszerűen át tudja adni a karakterek időbeli és térbeli ábrázolását fontos volt, hogy azon a helyszíneken forgathassanak, ahol az esemény valójában történt.

Ez a film a híres „Killers of the flower moon" című könyv alapján készül, ahol az Osage-ban élő emberek, földterületi jogokért harcoltak miután olajat találtak a földjeiken.

De Niro az egyik fő gyanúsítottat alakítja majd a filmben, egy farmert, William Hale-t. DiCaprio pedig Hale unokaöccsét, Ernest Burkhartot játssza majd, aki egy Osage nő, a Lily Gladstone által alakított Mollie férje.

Pinterest

A két színész eddig csak az „Ez a fiúk élete" c. filmben és a „Meghallgatás"-ban játszott együtt, ezért nagyon várták már a közös munkát, egy olyan filmben ami, egy igaz, hátborzongató történetre alapszik, így reméljük, hogy De Niro sérülése csak egy enyhe karcolás.

A film forgatása előtt Scorsese és a stáb találkozott Geoffrey Standing Bear, Osage megye elöljárójával és a lakosokkal, így a nép és a főnök áldását is megkapták a történet tökéletes pontossággal való filmvászonra viteléhez.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mi sül ki belőle, reméljük, hogy egy remek filmet láthatunk majd és kívánunk De Niro-nak mihamarabbi felépülést sérüléséből!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!