Robert De Niro forgatás közben megsérült - ifaktor

Leonardo DiCaprio-val forgattak, amikor a színész lába megsérült.


Robert De Niro és Leonardo DiCaprio is szerepel Martin Scorsese új filmjében a „Megfolytott virágok"-ban. A forgatást Április végén kezdték Scorsese-ék a történethez hű, az Oklahomában található Osage megyében. Scorsese azt mondta, hogy amiatt, hogy a film életszerűen át tudja adni a karakterek időbeli és térbeli ábrázolását fontos volt, hogy azon a helyszíneken forgathassanak, ahol az esemény valójában történt.

Ez a film a híres „Killers of the flower moon" című könyv alapján készül, ahol az Osage-ban élő emberek, földterületi jogokért harcoltak miután olajat találtak a földjeiken.

De Niro az egyik fő gyanúsítottat alakítja majd a filmben, egy farmert, William Hale-t. DiCaprio pedig Hale unokaöccsét, Ernest Burkhartot játssza majd, aki egy Osage nő, a Lily Gladstone által alakított Mollie férje.

Pinterest

A két színész eddig csak az „Ez a fiúk élete" c. filmben és a „Meghallgatás"-ban játszott együtt, ezért nagyon várták már a közös munkát, egy olyan filmben ami, egy igaz, hátborzongató történetre alapszik, így reméljük, hogy De Niro sérülése csak egy enyhe karcolás.

A film forgatása előtt Scorsese és a stáb találkozott Geoffrey Standing Bear, Osage megye elöljárójával és a lakosokkal, így a nép és a főnök áldását is megkapták a történet tökéletes pontossággal való filmvászonra viteléhez.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mi sül ki belőle, reméljük, hogy egy remek filmet láthatunk majd és kívánunk De Niro-nak mihamarabbi felépülést sérüléséből!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!