Zak-et mérhetetlen fájdalom gyötörte apja halála után - ifaktor

Nem volt egyszerű dolga Zak Williams-nek, akit rendkívül megviselt az eset.


2014-et írunk, amikor Robin Williams eltávozott a földi világból. Az egész világ gyászolt, mindenki imádta a színészt. Azonban fiának, Zak Williams-nek rendkívül nehéz volt feldolgozni édesapja halálát és azt az űrt, amit a színész maga után hagyott.

Zak, az Én amit nem látsz - interjú keretein belül, amit Oprah-nak és Harry Hercegnek adott, elmesélte, hogyan élte meg és dolgozta fel apja halálát.

Harry megkérdezte Zak-et, hogy milyen érzés volt látni, hogy egy egész világ úgy gyászolja az apját, mintha ismerték volna? Ez valami hasonló lehetett ahhoz, amit Harry átélt, mint mikor elveszítette édesanyját, Diána Hercegnőt.

„Az én részemről, szinte piszok nehéz volt elválasztani, hogy a gyász feldolgozását, hogyan kommunikálom magam felé és a külvilág felé."

mondta Zak.

Azt is elmondta továbbá, hogy a gyász kommunikálásával való megküzdés ráment az egészségére is.

„Rendkívül sebezhető és érzelmileg befolyásolható voltam akkor is, amikor nem kellett volna. Ez rendkívül nagy kihívást jelentett számomra."
„Nem tudatosult bennem, hogy szükségem van rá, így kb. 1.5 évig azután, hogy elveszítettem apát, nem tudtam egyedül gyászolni. Nagyon hálás vagyok azért, amiért rájöttem, hogy bizonyos határok meghúzásával, erre képes lehetek."

Édesapja halálának 6. évfordulójára Zak a következő képet posztolta Instagramjára.

Apa, 6 éve, hogy elmentél. Az örökséged tovább él a családodban és azokban, akik továbbra is a szívükben őriznek téged. Továbbra is harcolni fogunk az emberek összetartásáért és azért ami jó, ahelyett hogy elszakítanánk őket egymástól. Nagyon szeretlek!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!