Rohamosan növekszik Kárpáti Rebeka ruházati webshopja - ifaktor
Kárpáti Rebeka kalapban

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Kárpáti Rebeka belevágott egy saját vállalkozásra, melynek eredményéül megszületett a Kinda ruházati webshopja. Itt a saját, általa tervezett darabokat tudják megrendelni a divatrajongók. Egészen mostanáig csak online formában voltak elérhetőek a ruhák.


Kanyarodjunk vissza egy pillanat erejéig ahhoz, amikor Rebi megálmodta a webshop alapjait. Lassan egy évre visszanyúlik már, kis hazánkat is elérte az akkor még távoli, ismeretlen járvány, a koronavírus. Ahogy több ezer ember munka nélkül maradt, úgy Rebeka is megsínylette a megkeresések, tévés produktumok, fotózások hiányát.

Ekkor fogalmazódott meg benne, hogy szeretne belevágni valami sajátba, ami csak tőle függ, így született meg a Kinda, amely mostanra akkor népszerűségnek örvend, főként a hölgyek körében, hogy aktuálissá vált egy Pop Up Store. Ennek köszönhetően, már nem csak online, hanem személyesen is megtekinthetők és felpróbálhatók a ruhadarabok vásárlás előtt.

A jó hír mellett, Rebi arról is mesélt posztjában, hogy kissé demotivált az utóbbi időszakban, mert ugyan munka és teendő akad bőven, nem látja a haladást és a 'lista' végét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!