Róka Adrienne és Kabát halászlevet főzött a hajléktalanoknak - ifaktor

Adrienne és Kabát is szerepelt korábban az A Konyhafőnök VIP-ban, ahol mindketten egészen jól szerepeltek, Adri konkrétan a második helyen végzett. Most a jelenlegi versenyzők segítségét kérték, akik természetesen el is mentek főzni az otthontalanoknak.


„Első szóra igent mondott az összes barátunk. Minden évben segítünk valamivel a rászorulóknak, idén ahogy sok más üzemi konyhának, nálam sincs az elmúlt évek alatt megszokott leterheltség. Így lehetőségünk volt egy tényleg nagyon szuper dolgot összehozni. 150 adag halászlevet főztünk a Konyhafőnökös csapattal, amit a Máltai Szeretetszolgálat Integrált Hajléktalanellátó Központjába vittünk a rászorulóknak. Mindenki kivette a részét a munkából: Alex és Sisa a tésztáért feleltek, Peti, Joe, Serbán Attila és Geri chefem a halászlevet készítették, Cinti, és én szintén minden munkafolymatban részt vettünk. Ha ez még nem lenne elég ok az örömre, a nap fénypontjaként Rácz Jenő chef is eljött, hogy megkóstolja a halászlevet, amit főztünk"

– írta Instagram-oldalán Róka Adrienne.

Egy biztos: ez egy gyönyörű gesztus a sztároktól!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!