Róka Adrienne és Kabát halászlevet főzött a hajléktalanoknak - ifaktor
róka adrienne és kabát péter

Adrienne és Kabát is szerepelt korábban az A Konyhafőnök VIP-ban, ahol mindketten egészen jól szerepeltek, Adri konkrétan a második helyen végzett. Most a jelenlegi versenyzők segítségét kérték, akik természetesen el is mentek főzni az otthontalanoknak.


„Első szóra igent mondott az összes barátunk. Minden évben segítünk valamivel a rászorulóknak, idén ahogy sok más üzemi konyhának, nálam sincs az elmúlt évek alatt megszokott leterheltség. Így lehetőségünk volt egy tényleg nagyon szuper dolgot összehozni. 150 adag halászlevet főztünk a Konyhafőnökös csapattal, amit a Máltai Szeretetszolgálat Integrált Hajléktalanellátó Központjába vittünk a rászorulóknak. Mindenki kivette a részét a munkából: Alex és Sisa a tésztáért feleltek, Peti, Joe, Serbán Attila és Geri chefem a halászlevet készítették, Cinti, és én szintén minden munkafolymatban részt vettünk. Ha ez még nem lenne elég ok az örömre, a nap fénypontjaként Rácz Jenő chef is eljött, hogy megkóstolja a halászlevet, amit főztünk"

– írta Instagram-oldalán Róka Adrienne.

Egy biztos: ez egy gyönyörű gesztus a sztároktól!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!