Vendégül látta versenytársait Róka Adrienne - ifaktor
pumped gabo

Róka Adrienne a LifeTV Vacsorakirály című műsorában vendégelte meg vetélytársait a hét győztese címért folyó csatában. Az exújpesti futballista, Kabát Péter párja – akivel a Nyerő párosban is szerepeltek – 11 pontot kanalazott össze.„Tegnap nálunk vendégeskedtek a srácok. Összefoglaló az estéről, persze csak a vállalható része. Egyszerű, de tökéletes ízvilágú étellel vártam őket, hogy ne gondolják a >>versenytársaim<<, minden áron le akarom őket főzni. Cserébe előre megbeszélték, hogy 0 pontot fognak adni bármit is készítsek, csak hogy legyen esélyük a versenyben velem szemben. Imádtam!"

– csepegtetett infókat, a láthatóan „komoly" estéről Adri.

Úgy tűnik, Adri nem vette a szívére a dolgot, hiszen Gabóék ezt előre megbeszélték, noha a Celeb vagyok, ments ki innen adásáiban együtt szerepelt Kabáttal és egészen jó barátságot alakítottak ki, így azért kicsit meglepő a nullázás.

„Azt gondolom, hogy a fiúk tették ezt a versenyt komolytalanná. Alapvetően, ha versenyhelyzet van, akkor mindig odateszem magam, de ezt most teljesen lazán kezeltem. Ennek ellenére remélem, hogy Begi nyeri ezt a hetet!"

nyilatkozta a LifeTV kamerái előtt.

Adri végül összesen 11 pontot kapott. Fecsótól ötöt, Lotfi Begitől négyet, Tóth Anditól kettőt, míg Pumped Gabótól ugyebár nullát.

Ne hagyd ki!