Vendégül látta versenytársait Róka Adrienne - ifaktor

Róka Adrienne a LifeTV Vacsorakirály című műsorában vendégelte meg vetélytársait a hét győztese címért folyó csatában. Az exújpesti futballista, Kabát Péter párja – akivel a Nyerő párosban is szerepeltek – 11 pontot kanalazott össze.„Tegnap nálunk vendégeskedtek a srácok. Összefoglaló az estéről, persze csak a vállalható része. Egyszerű, de tökéletes ízvilágú étellel vártam őket, hogy ne gondolják a >>versenytársaim<<, minden áron le akarom őket főzni. Cserébe előre megbeszélték, hogy 0 pontot fognak adni bármit is készítsek, csak hogy legyen esélyük a versenyben velem szemben. Imádtam!"

– csepegtetett infókat, a láthatóan „komoly" estéről Adri.

Úgy tűnik, Adri nem vette a szívére a dolgot, hiszen Gabóék ezt előre megbeszélték, noha a Celeb vagyok, ments ki innen adásáiban együtt szerepelt Kabáttal és egészen jó barátságot alakítottak ki, így azért kicsit meglepő a nullázás.

„Azt gondolom, hogy a fiúk tették ezt a versenyt komolytalanná. Alapvetően, ha versenyhelyzet van, akkor mindig odateszem magam, de ezt most teljesen lazán kezeltem. Ennek ellenére remélem, hogy Begi nyeri ezt a hetet!"

nyilatkozta a LifeTV kamerái előtt.

Adri végül összesen 11 pontot kapott. Fecsótól ötöt, Lotfi Begitől négyet, Tóth Anditól kettőt, míg Pumped Gabótól ugyebár nullát.

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!