​Romeo Bechkam apja nyomdokaiba lépett - ifaktor
David és Victoria Beckham félmeztelenül modellkednek romeo beckham fekete polóban tükör előtt egy szobában mosolyog

Romeo Beckham egy képet posztolt ki Instagramra, ahol apja, a 115-szeres angol válogatott, David Beckham 2007-es frizuráját idézi meg.


David Beckham, a valaha volt egyik leghíresebb focista, még akkor sem tagadhatná le a fiát, ha akarná.

A 18 éves Romeo Beckham apja nyomdokain, ő is él hal a divatért és a stílusért, így mi sem volt meglepőbb annál, mint, hogy a közel 3 milliós követőtáborának megmutatta, hogy néz ki ő, David 2007-ben hordott hajszerkezetével.

Természetesen a kép a komment részlegét futótűzzé alakította és köztük az édesapa is feltűnt a következő, top kommenttel:

„ Klassz haj❤️
Kíváncsi vagyok honnan jött az ötlet😂"

jegyezte meg David.

Több képe alá is érkezett már hozzászólás szüleitől, akik nagyon támogatják középső fiúk fejlődését minden területen. Romeo barátnője is megjegyezte, hogy ez a haj jó választás volt.

Ez a „másolás" nem egy új dolog, hiszen 2020-ban Romeo, apja 2003-as frizuráját csináltatta meg magának. Valakik szerint zseniálisan áll neki a frizura, mások pedig „Slim Shady"-nek nevezték a komment szekcióban.

Az tuti, hogy ez a srác már most, 18 évesen kiváló alapanyag, legyen szó sportról, vagy modellkedésről, így még esélytelenebb, hogy letagadja apját és a vérvonalát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!