Ronaldo gyakran Roberto Carlos-szal feküdt le esténként - ifaktor
roberto carlos real madrid mezben

A Real Madrid korábbi hátvédje egy „leleplező" interjút adott, amelyben részletezte a Real Madrid galaktikus időszakát is, valamint Ronaldóval (a brazilra gondolva– a szerk.) kapcsolatban is elmondott egy érdekes sztorit – írja az AS.Arra a kérdésre, hogy a játékoserő problémát jelentett-e a Galaktikus-korszakban, Carlos igennel felelt:

„Ma, amikor visszatekintek, nem is értem, hogy lehet, hogy ennyi őrültséget megúsztunk? Minden meccs után magánrepülőgéppel mentünk balra, jobbra és középre. Csak a barajasi magánterminálban találkoztunk, Beckham isten tudja, hol, Figo és Zidane szintén össze-vissza vagy máshonnan érkezett, akárcsak én és Ronaldo"

– mondta Roberto Carlos az utazási fejetlenségre utalva, és arra, hogy ezeket a sztárokat nehéz volt „egy kalap alatt tartani".

A korábbi világbajnok brazil balhátvéd egy másik érdekességet is elárult, ezúttal Ronaldoval kapcsolatban:

Egykori csapattársáról és barátjáról beszélve, akivel 2002-ben felemelhette a világbajnoki trófeát, Carlosnak csak kedves – de érdekes – emlékei vannak:

„1993-ban találkoztam Ronaldóval, és ettől a pillanattól kezdve mindig megosztottuk a szobát. Többször aludtam Ronaldóval, mint a feleségemmel."

– mondta az érdekes és egyben bizarr tényt a brazil.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!