Czutor Zoli és felesége, Czutor-Kilián Zsanett vendégeskedett az RTL Reggeli mai adásában - ifaktor

A házaspár az RTL Reggeli műsorvezetőinek első közös dalukról és klipjükről mesélt. Néhány képet már láthattunk a pár közösségi oldalain, amelyek a klipben is feltűnnek.


Az adásban szó esett még a klippremier mellett arról is, hogy Zoli és Zsani is megfertőződöttek két hónappal ezelőtt, melynek utórengéseit mai napig érzik. Zoli annyira rosszul viselte, hogy kórházi ellátásra szorult.

Visszatérve a klipre és a dalra. Zsanit eddig nem igazán láttuk ily módon a reflektorfényben- énekesnőként. Azonban megemlítette, hogy fejlődni szeretne e téren is és ki tudja talán a jövőben hallhatjuk még őt énekelni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!