Rubint Réka beszámolt a következő Alakreform táborról - ifaktor
Rubint Réka sötét felsőben, kabáttal a vállán

Pár nap telt el, hogy Magyarország egyik legismertebb személyedzője, Rubint Réka haza tért az év első Alakreform táboráról, máris a következő állomást mutatta be nekünk közösségi oldalán.


Azt már régóta tudjuk, hogy Réka nem sokat pihen. Ezt most is bebizonyította követőinek és ahogyan haza ért az első táborból, rögtön a következőt kezdte szervezni, amit legújabb posztjában be is mutatott követőinek.

„Drága Alakreformosok!
A KUBAI Alakreform tábor időpontja : 2021. március 29. - április 9.
* Òriási ÖRÖMHÍR‼️‼️‼️
9+1 BÓNUSZ ÉJSZAKA a hotelben!!! Az ár változatlan, viszont a szállodátòl minden táborozò kap még egy ajàndék éjszakát! Így a 9 éjszaka áráért 10éjszakát kapunk!
Varadero, Havanna, rengeteg látványosság és végeláthatatlan fakultatív program.
Részletek itt: http://reka.fit/alakreform-tabor-kuba
A szálloda 5*, all inclusive, lenyűgözően szép! A part hòfehér homok
A helyek száma limitàlt!!!
Gyere, tarts velünk Te is!
‼️ Más országokbòl is lehet csatlakozni és attòl se fèlj, ha egyedül jönnèl ès nincs szobatársad! Jelezd az utazàsi irodànak és mi mindenre talàlunk megoldást!"

– olvashatjuk Rubint Réka közösségi oldalán.

A képek magukért beszélnek, hiszen újra egy varázslatos helyet választott Réka a táborozni és sportolni vágyóknak. Érthető, hogy a férőhelyek száma limitált és hogy miért telik meg minden tábor pár hét alatt.

A képek ide kattintva láthatóak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!