Rubint Réka egy általános iskolában tartott előadást - ifaktor
A fitneszkirálynő egy motivációs előadást tartott egy általános iskolában és gimnáziumban, méghozzá a vírushelyzetnek megfelelően online bejelentkezés formájában.


„Ma dèlelőtt a Budapesti Fazekas Mihály Gyakorlò Általànos Iskola ès Gimnázium tanulòinak tartottam a Fazekas Fesztivál keretein belül online motivációs előadàst. Nagyon jól èreztem magam, imádom a fiatalok energiáját és érdeklődését! Köszönöm a bizalmat!"

– számolt be róla az Instagram-oldalán Schobert Norbi felesége, aki a 8. kerületi Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban adott elő.

A bejegyzést ide kattintva érheted el.

Réka egy motivációs beszélgetést tartott, amelyet minden bizonnyal a gyerekek is élveztek, sőt volt olyan, aki kommentben ezt jelezte is a fitneszgurunak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!