Rubint Réka elárulta mik voltak édesanyja utolsó szavai - ifaktor
Korábban már megírtuk, hogy a Schobert-családot hatalmas veszteség érte, ugyanis a sztár fitnesz edző, Rubint Réka tragikus hirtelenséggel elveszítette édesanyját, aki a karjai között ment el. Réka most az Indexnek beszélt édesanyja utolsó szavairól.


Rékához nagyon közel állt az édesanyja, akiről többek között azt is elárulta, hogy átesett a Covidon. Miután túl volt a betegségen Réka bérelt neki egy lakást a közelben, hogy minél többet tudjanak találkozni a pandémia alatt, de egyik nap hazafelé menet összeesett.

Schobert Norbi felesége azt is elárulta az Indexnek adott interjújában, hogy mik voltak anyukája utolsó szavai hozzá:

„Semmi baj, kicsim, nyugodj meg. Ezt azután mondta, hogy összeesett a garázsban. Amikor egy kicsit összeszedte magát, és megkérdeztem, hogy most már indulhatunk, azt mondta: igen, most már mehetünk. Hogy ez nekem szólt, vagy azoknak, akik odaát már várták, nem tudom, de elképzelhető, hogy ez apukámnak volt egy jelzés."

– közölte a szívszorító mondatokat Réka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!