Rubint Rékáék elhagyták Magyarországot és külföldön zárják az évet - ifaktor
Berki Krisztiánék után Rubint Réka és családja is külföldön zárja az évet
Schobert Norbi és Rubint Réka is egy reptéren készült családi fotóval számolt be róla közösségi oldalán, hogy átmenetileg elhagyják Magyarországot.


„Minden előírást és szabàlyt betartva útnak indulunk
🙏❤️
Család
❤️Barátok❤️Táborozòk❤️
Hònapokkal korábban megbeszéltük, hogy ha semmi nem tiltja, utazással zárjuk ezt az évet. Először csak a közvetlen baráti csapatból, majd egy-egy belföldi tàborbòl is jelezték, hogy szeretnènek hozzánk csatlakozni
❤️
Mivel a tavaszi Kuba és a nyári Ibiza Alakreform táborunk időpontja is át lett rakva 2021-re, így az Exit Travel utazási iroda lehetőséget adott az utasoknak, hogy - aki szeretne és távolinak vagy bizonytalannak érzi a kubai ès ibizai utazást- átfoglaljanak erre az év vègi pihenésre.
Így lett belőle egy 41fős kis tàbor."

– írta Instagram-bejegyzésében Réka.

A posztban arra is kitér, hogy 2021-ben, ha az élet is úgy hozza, akkor három külföldi Alakreform Tábor is tervbe van egy Ibizán, egy Kubában, és egy Balin.

Norbi bejegyzéséből az is kiderül, hogy a család két hétre utazik el, és nagyon büszke feleségére, hogy ilyen körülmények között is összehozta a Maldív tábort 41 fő részére. Majd megjósolta, hogy 2021-el egy kiváló évnek nézünk elébe. Reméljük igaza lesz.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!