Rubint Rékáék elhagyták Magyarországot és külföldön zárják az évet - ifaktor
Schobert Norbi és Rubint Réka is egy reptéren készült családi fotóval számolt be róla közösségi oldalán, hogy átmenetileg elhagyják Magyarországot.


„Minden előírást és szabàlyt betartva útnak indulunk
🙏❤️
Család
❤️Barátok❤️Táborozòk❤️
Hònapokkal korábban megbeszéltük, hogy ha semmi nem tiltja, utazással zárjuk ezt az évet. Először csak a közvetlen baráti csapatból, majd egy-egy belföldi tàborbòl is jelezték, hogy szeretnènek hozzánk csatlakozni
❤️
Mivel a tavaszi Kuba és a nyári Ibiza Alakreform táborunk időpontja is át lett rakva 2021-re, így az Exit Travel utazási iroda lehetőséget adott az utasoknak, hogy - aki szeretne és távolinak vagy bizonytalannak érzi a kubai ès ibizai utazást- átfoglaljanak erre az év vègi pihenésre.
Így lett belőle egy 41fős kis tàbor."

– írta Instagram-bejegyzésében Réka.

A posztban arra is kitér, hogy 2021-ben, ha az élet is úgy hozza, akkor három külföldi Alakreform Tábor is tervbe van egy Ibizán, egy Kubában, és egy Balin.

Norbi bejegyzéséből az is kiderül, hogy a család két hétre utazik el, és nagyon büszke feleségére, hogy ilyen körülmények között is összehozta a Maldív tábort 41 fő részére. Majd megjósolta, hogy 2021-el egy kiváló évnek nézünk elébe. Reméljük igaza lesz.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!