Rubint Réka ismét együtt főzött a fiával - ifaktor
Rubint Réka ismét együtt főzött a fiával
Rubint Réka YouTube-csatornájára került fel egy videó, melyben fiával ismét a konyhában tüsténkednek. Ezúttal Zalán kedvenc étele került a terítékre.


A Schobert-családnál, ezúttal tejszínes tészta és linzer volt a menü. Ráadásul a fitneszlady és kisfia azt a tésztaételt készítették el, ami Zalán kedvence. A recepteket természetesen Instagram-oldalán és a YouTube-csatornáján is megosztotta követőivel.

A több mint egy órás videó elején Réka elmondta, hogy a hétvégi edzése keményebbre sikerült a kelleténél, ezért olyan izomláza van, hogy alig tud állni. Zizi csak később csatlakozik a főzéshez, aminek egy részénél a fitneszkirálynő éneklésre szánja el magát.

A Mókuska, mókuska kezdetű gyerekdalt adja elő, de végül úgy dönt, hogy az éneklést inkább nem erőlteti, és marad a tornánál, meg a főzésnél. Aminek azért valószínűleg minden követője örül.


Réka az Instagram-oldalán arra is kitért, hogy a héten is lesz főzés, méghozzá szombaton délben, és ehhez hamarosan a bevásárlólistát is megmutatja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!