Rubint Réka ismét mellműtéten esett át - ifaktor
Rubint Réka díjat tart a kezében

Azzal talán senkinek sem mondunk újat, hogy Rubint Rékának a mellei plasztikáztatva vannak. Ez évek óta így van és a fitnesz sztár büszkén vállalja is ezt.


Réka most azonban elárulta, hogy ismét plasztikai műtétet kell végrehajtani nála, ugyanis az implantátumokat melleibe már 10 évvel ezelőtt kapta, ami elavultnak minősül.

Így Réka ismét kés alá feküdt, hogy kicseréljék a mellében már lejárt implantátumokat. Réka azt is elárulta, hogy azért épp most, mert a regenerálódási időre most van csak ideje, hiszen később már újra táboroztatni megy.

,,Dr. Krasznai Zsoltot közel 17éve ismerem és mérhetetlenül precíz, profi plasztikai sebésznek és nagyszerű embernek tartom!
Korábban megkaptam a “műnő” jelzőt, mert vállaltam, hogy a szülést követően meg lett plasztikàzva a mellem.
Vállaltam, mert ez is èn vagyok. Nincs ebben semmi különös. A mell egy épp olyan testrész, amit èletmòddal nem, vagy kevésbé lehet korrigálni, növelni vagy szebbè tenni 🤷♀️

Nos! 10év után elérkezett a csere ideje és tegnap délután sikeresen meg is történt❤️ A koràbbi implantátummal nem volt semmifèle problèmám, az eltelt idő miatt volt időszerű a csere🤗

Szeretném megköszönni @drkrasznai -nak és csapatának a PROFIZMUST és azt, hogy szinte egyáltalán nincs fájdalmam! Ez egyszerűen hihetetlen!
Zsolt legendásan híres erről és ez most is így történt🙏❤️ Aki járt már itt, az pontosan tudja, h miről beszélek.

S, hogy miért most történt a csere?
Mert 2 edzés és tábor között most tudtam időt szakítani arra, hogy az előírt pihenèsi időt betartsam"

- mesélte követőinek Réka bejegyzésében, amit ide kattintva láthattok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!