Rubint Réka: "Nagyon hiányoznak már az Alakreform edzések" - ifaktor
Rubint Réka piros ruhában

Réka Instagram-oldalán tett közzé néhány videót, amelyek az Alakreform óráiról érkeztek. Az ország első számú fitneszladyjének nagyon hiányzik, hogy rendesen tarthasson edzéseket, amelyekkel rendszerint megtölt egy csarnokot.


Hiányoznak neki az emberek, a tömeg, a közös edzés. Ugyan heti kétszer tart online Alakreform edzéseket, de azok kicsit sem helyettesítik a valós idejűeket.

"Azt, hogy mennyire HIÀNYOZTOK ... mennyire hiányoznak a közös Alakreform edzések ... táborok ... arra nincsenek szavak"- írja Réka.

Nemrég kiutaztak a Maldív-szigetekre, ahol keletkezett egy rögtönzött Alakreform-tábor, de mégsem volt az igazi. Az RTL Reggeli egyik adásában elmondta, hogy a naptára ilyenkor már augusztusig beszokott telni az edzésekkel és táborokkal, most azonban üresen állnak a helyek, nagyon bántja, hogy nincs lehetősége előre tervezni sem, mert minden olyan bizonytalan.

Mindezek ellenére Réka továbbra is motivált, finomakat és egészségeseket főz, továbbra is tartja az online edzéseket és várja, hogy mielőbb találkozhasson azokkal, akik szeretik az óráit és lelkesen edzenek vele.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!