Rubint Rékának elege lett a támadóiból - ifaktor

Az utóbbi időben Rubint Rékát és családját egyre több sértő és negatív kritika érte. Rendszeresen kikezdik őket, teljesen mindegy, hogy mit tesznek, vagy mondanak. Újabban abban is kételkednek, hogy merre járhat a sztár házaspár.


Legújabb Instagram-posztjában Réka egy videóbejegyzést készített azok számára, akik gyanakodni kezdtek a házaspár hol létére. Sokan azt feltételezték, hogy Réka és férje Norbi Dubaiban járhatnak. Réka erre reagált, nem is akárhogy.

„Sziasztok! Hát rengeteg olyan kommentet olvasunk, hogy Dubaiban vagyunk. Megnyugtatom a jól értesülteket, hogy nem Dubaiban vagyunk"

– kezdte videóját Réka sífelszerelésben, egy hegyen állva.

„Éppen a következő táborunk, azaz a sítáborunknak a helyszínét keressük. Nyugodjanak meg a jól értesültek, akik mindent jobban tudnak Norbiról, a házasságunkról, a gyereknevelésről. Nem Dubaiban vagyunk!"

– folytatta videóját a fitnesz királynő.

A videót ide kattintva éred el.

Réka türelme úgy néz ki igencsak véges és már kezd elege lenni a rágalmazó hozzászólásokból. Videója alatt jelenleg csak támogató kommentet láthatunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lakatos Márk is kiáll a szivárványcsaládok mellett

A magyarországi LMBTQ közösségek egyik legismertebb alakjaként Lakatos Márk is kiállt a Pál Marciék által indított „A család az család" kampány mellett.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!