Rubint Rékát már a véradásért is kikezdik - ifaktor
Rubint Réka a konyhában főz kék kötényben

A népszerű fitnesz edző, Rubint Réka Instagram-oldalán borult ki, mikor a rosszindulatú követői már a véradásáért is kikezdték őt. Rékának most lett elege, így leírta őszinte véleményét közösségi oldalán.


A fitnesz edző Insta-oldalán számolt be a véradás fontosságára és ezzel szerette volna felhívni követői figyelmét arra, hogy mennyi életet lehet menteni pusztán egy véradással. Réka szívügyének érzi az embereken való segítést, ezért sem érti, miért bántják őt ilyenkor is.

Néhány kommentelő azzal vádolta Rékát, hogy ebből is reklámot csinál, illetve sokak véleménye szerint, aki adakozik, az csendben tegye azt. Réka ezekre a vádakra azzal reagált, hogy ha csendben tenné, akkor sok emberhez nem jutna el az üzenete, ami a véradás fontosságáról szól.

„Elkèpedve olvasok nèhány kommentet!
"Reklám", "Ha segítesz, tedd csendben!" ... és még sorolhatnàm!
Tényleg itt tartunk? Még mindig???
Milyen reklàm? Mi?!
Vèrt adni?! Èletet menteni?!
Felhívni az emberek figyelmét arra, hogy segîtsünk? Segîtsenek?
Ha csendben tesszük, akkor megkapjuk, hogy sehol, senkinek, semmit nem adunk! Nagyon sok helyen segîtünk most is ... csendben ... De kötelességemnek tartom, hogy felhîvjam az emberek figyelmét arra, hogy a véradással segíthetnek másoknak.
Nem szponzorált "csipkebugyogò" poszt, hanem olyan ÜGY, ami èletet menthet!
Ha "csendben" teszem, nem tudom felhîvni rá a figyelmet, hogy mennyire fontos! Életet ment! Ezért nem teszem csendben! Tiszta szívemből kívànom, hogy soha ne tudják meg ezek a kommentelők, hogy milyen az, amikor az életed múlik a "csenden"!
Legyen szép estétek és ha lehetőségetek van rà, ADJATOK vért!!! Mentsetek életet!"

– írta követőinek Réka.

A kép ide kattintva látható.

Úgy látjuk, hogy a Schobert családra mostanában keményen rájár a rúd, hiszen Réka férje, Norbi is kapja követőitől keményen az ívet, miközben Rékát is már minden cselekedetéért kikezdik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!