Rubint Rella a jövőbeni terveiről mesélt az RTL Reggeliben - ifaktor

Rellával sajnos csak virtuálisan, Skype-on tudtak beszélgetni az RTL Reggeli műsorvezetői, mivel nemrég vőlegényével az élsportoló futballistával, Somával Németországba költöztek. Rella többek között a jövőbeni terveiről és közös életükről is mesél.


Idén megszerezte első diplomáját, mint élelmiszermérnök, de további tervei között szerepel, hogy ősszel folytatja tanulmányait mesterképzésen, végcélja pedig, hogy táplálkozástudományi szakértő váljon belőle.

Karrierje kapcsán elmondta, hogy legnagyobb félelme az volt, hogy nem tud a szakmájában egy adott cégnél elhelyezkedni. Ennek oka, hogy kapcsolatuk sok utazást és ideiglenes otthonokat követel. A mesterképzéssel az a célja, hogy a világ bármely részén tudjon majd dolgozni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!