Bemutatta az új lakását Rubint Rella - ifaktor
Bemutatta az új lakását Rubint Rella

Rella párja, Soma az idei szezonban Németországba igazolt a Bochum csapatához, és ahogy korábban Dél-Koreába is, természetesen ide is követte őt a barátnője.


Rella a legutóbbi Youtube-videójában egy house tourt tartott, amiben részletesen bemutatta a németországi házukat és azt is elárulta, hogy melyik a kedvenc helye. Az influenszer elmondta a videóban, hogy szerencsére gyorsan rátaláltak a megfelelő otthonukra, így nem kellett sokat bajlódniuk a lakáskereséssel, körülbelül csak 2 hetet kellett hotelbe tölteniük.

Rella kedvenc helye pedig a konyha az új otthonukban, amit egyszerűen imád és a nap nagyrészét ott tölti, mivel gyakran kísérletezik új diétás receptek kifejlesztésével. A videóban arra is kitért, hogy miért csak most forgatta le ezt a house tour videót, az oka pedig az, hogy volt rá esély hogy visszaköltöznek Magyarországra, mert Soma itthonról is kapott ajánlatokat, de a Bochum ragaszkodott hozzá, így végül Németországban maradtak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!