Rubint Rella ismét hazatért - elárulta, miért - ifaktor
Rubint Rella színes, mintás ruhában áll egy mezőn

Instagram-oldalán árulta el a népszerű influenszer, Rubint Rella, hogy ismét hazánkban tartózkodik. Bár továbbra sem véglegesen tért haza, de egy kis időt most itthon fog tölteni párja nélkül.


Rella és párja már közel egy éve élnek külföldön, ami foci edzéseknek és meccseknek köszönhető. Rella időszakosan haza szokott látogatni párjával, most azonban csak kiskutyája kísérte el.

Az influenszer posztjából megtudhattuk, hogy most jó pár hétig itthon fog tartózkodni, ugyanis Soma edzőtáborokban vesz részt ebben az időszakban.

Rella hazaérkezésének apropójából pedig elárulta, hogy ma este személyesen is lehet vele találkozni, ugyanis fitnesz edzést tart.

„Sansával sikeresen hazaértünk Magyarországra.🤍 Egy pár hetet most itthon leszünk, dolgozom és szedek egy kis színt magamra.☀️
Somának zajlik a felkészülés, edzőmeccsek, edzőtábor, de megszoktuk már !! Hamarosan újra együtt 🤍
Ma este pedig végre személyesen is találkozhatunk a @fitness5gympoluscenter -ben 18.00kor tartok edzést!! Szuper zenével és hangulattal készülök nektek"

- számolt be követőinek Instagram-oldalán.

Az már most jól látszik, hogy rengeteg hazai követője örül Rella hírének, így garantált, hogy az edzésen sokakra számíthat a fitnesz influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!