Rubint Rella keményen visszaszólt a kommentelőknek - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a népszerű fitnesz influenszert rengeteg bántás érte, amiért kihívóbb öltözékben jelent meg bátyja esküvőjén. Azóta újból egy esküvőre tartott Rubint Rella és ismét megosztotta Insta-oldalán öltözékét.


Itt már rögtön a képhez való leírásában beszólt a kommentelőknek, akik előző ruha összeállítását kritizálták. A legtöbb kommentben az volt olvasható, hogy csoda, hogy Rellát nem küldték haza az esküvőről, ugyanis a hozzászólók fele biztosan megtette volna az influenszerrel, ha így jelenik meg az esküvőjükön.

Rella erre reagált posztjában egy frappáns hashtaggel, amiben ezt írta:

„#mostsemküldtekhaza"

- szerintünk jól tette az influenszer, hogy megvédte magát és érdekes módon ezt a posztját egy negatív komment sem érte.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!