Rubint Rella komoly motiváló szöveget intézett követőihez - ifaktor
Rubint Rella komoly motiváló szöveget intézett követőihez
Rella nemrég elindította a #bejglikillerbyrella elnevezésű teljesen ingyenes edzésprogramját, amit több mint 17 ezren csinálnak vele közösen.

Az influenszer ezúttal egy nagyon komoly motiváló poszttal próbálta fenntartani a lelkesedést, ami úgy néz ki, hogy az elmúlt időszakban kicsit alábbhagyott.

Rellának természetesen a fő célja a lelkesítés volt, de azért kicsit le is szúrta azokat, akik részt vesznek a programban, de halogatják az edzés végrehajtását. De hát egy jó edző így csinálja.

„Még van pár napja a #bejglikillerbyrella csapatnak teljesíteni az edzéstervbe írt 20 perces felsőtest edzést. Mivel több mint 17 ezren vagyunk a csoportba kicsit kevésnek tartom a 6500 megtekintést, de pozitív vagyok, biztos hétvégére tartogatjátok!😄
Látok ám mindent !!! 👀
Az első héten mindenki nagyon motivált, de ahogy telnek a hetek egyre könyebb kifogást találni. Sajnos helyetted nem tudom megcsinálni. Nem tudok ott lenni melletted minden nap és azt suttogni a füledbe, hogy gyerünk már a 2. hét végénél jársz! Ezt minden nap neked kell megtenned ! Itt van a #bejglikillerbyrella program. Teljesen ingyen. Érted! Azért, hogy amit halogatsz napok, hetek, hónapok, évek óta egyszer csak tálcán kínálom és segítek elérni a célod! Miért halogatnád még tovább? Miért szenvednél még egy évvel tovább, ha minden adott arra hogy elkezd, hogy folytasd és ne add fel!?"

– írta Intagram-posztjában Rubint Réka unokahúga.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!