Rubint Rella ma tartja utolsó online edzését - ifaktor
Rubint Rella fekete felsőben és fehér nadrágban áll

A népszerű fitnesz influenszer, Rubint Rella nemrég indított egy edzős programot YouTube-csatornáján, ami a #bombabodybyrella elnevezést kapta. Az edzés sorozat élő videók és fixen megmaradó felvételek formájában történt.


Az edzős videókon kívül Rella az egészséges táplálkozásra is rendszeresen felhívja követői figyelmét közösségi platformjain és számos hasznos tippel látja el őket.

Posztjából megtudtuk, hogy a program utolsó élő online edzésére ma kerül sor este kilenc órakor. Szerencsére az is kiderült a bejegyzésből, hogy nem ez lesz az utolsó ilyesfajta programja Rellának.

A követők kommentjeiből kiderült, hogy rengetegen tartottak az elejétől fogva Rella programjában egészen a végéig és rengeteget segített sokaknak az online tréning.

„Lassan elérkezünk a #bombabodybyrella program végéhez.. Nagyon kiváncsi vagyok az eredményeitekre, a véleményetekre, hogy érzitek magatokat! 😍 Én rengeteget köszönhetek nektek, hiszen ti motiváltatok végig az elmúlt hetekben!!

Holnap 9-kor tartom nektek az utolsó Live edzést a YouTube csatornámon, amire szeretettel várok mindenkit!!🤍

Lesz a programnak folytatása, hogy mindenkinek az életében megmaradjon a mozgás és az egészséges táplálkozás"

- írta közösségi oldalán Rella.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!