Túl kihívó öltözetben ment bátyja esküvőjére Rubint Rella - ifaktor
Rubint Rella bátyja, Roland és menyasszonya tegnap tartották esküvőjüket Sárospatakon. Természetesen Rella is hivatalos volt az eseményen, amiről több storyt is megosztott, majd egy képet is feltöltött feedjébe az esküvői outfitjéről.

Több kommentelő azonban dicséretek helyett kritikával halmozta el az influenszert, amiért egy esküvőhoz egyáltalán nem illő összeállítást választott.

Sokan kritizálták Rella fekete csipke felsőjét, ami akár egy melltartóként is megállná a helyét, illetve a szűk és meglehetősen rövid nadrágját, amit egy kommentelő p**sa nadrágnak titulált. A fő probléma az volt, hogy Rella pont a testvére esküvőjét választotta a kihívó szett felavatására.

Persze az, hogy mi kihívó, eléggé szubjektív, sok kommentelő ugyanis agyon dicsérte Rellát, hogy címlapon is szerepelhetne ebben a hacukájában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Nekiestek a kommentelők Horváth Évának

Az egyik friss fotóján Horváth Évának jó néhány kommentelő nekiesett, főleg a fotóst és a retusőrt hibáztatják az előnytelen képért.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!