Rubint Rellának kezd elege lenni a bezártságból - ifaktor
Rubint Rella egy hosszú Instagram-posztban fejtette ki, hogy vannak olyan napok, amikor már nagyon elege van az otthonlétből.


Az influenszer jelenleg Németországban él a párjával a Bochum csapatában focizó Novothny Somával, tehát rájuk az ottani korlátozó intézkedések vonatkoznak. Rellának ezekből lett most elege. Így is megtudja oldani otthon az edzés részét, de most egy olyan hangulatba került, amikor egyszerűen már nem bírja elviselni, hogy minden zárva van, és hogy csak nagy nehézségek árán lehet utazni.

„Hálás vagyok az itthoni edzésekért. Hálás vagyok, hogy mozoghatok és egészséges vagyok. Hálás vagyok nektek, hogy itt vagytok és motiváltok. Azonban vannak napok, amikor egyszerűen nem megy. A mai nap ismét elragadott az érzés. Elegem van. Elegem van a bezártságból. Utálom, hogy nem utazhatunk nyugodtan. Utàlom, hogy zárva van minden. Egy idő után már nagyon nehéz rávennem magam az itthoni edzésekre."

kezdte hosszú Instagram-bejegyzését Rubint Réka unokahúga.

Rellának egy ideig még biztosan erre az életre kell berendezkednie, ugyanis Németországban most hosszabbítottak meg március 7-ig a kijárási tilalmat, és a járványügyi korlátozásokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Gyuricza Dóri mindenkinek olyan barátokat szán, mint Schoberték

Dóri Instagram-oldalán követőinek Schobert Norbiékhoz hasonló barátokat kívánt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!