Ryan Reynolds elárulta, hogyan nyerte el Blake Lively szívét - ifaktor
Blake Lively és Ryan Reynolds
A Deadpool sztárja, Ryan Reynolds beavatta rajongóit a gyönyörű színésznővel folytatott romantikus játékának részleteibe, mely közel 10 éve tartó virágzó házasságukhoz vezetett.


Az egyik kedvenc hollywoodi sztárpárunk a Zöld lámpás című film forgatásán ismerkedett össze 2011-ben, ám ekkor még csak barátként közeledtek egymás felé. Másfél évvel később dupla randira mentek, persze valaki mással, nem egymás partnereiként.

Azóta Reynolds szerint nem túl intenzíven, de azért tartották a kapcsolatot. A színész következő emlékképe, hogy Lively Bostonba készült, ahogyan Ő is, így együtt vonatoztak a célállomás felé. A közös úton Ryan már azért könyörgött a szőke tehetségnek, hogy aludjanak együtt.

Reynolds tréfásan hozzátette, hogy az első őszintébb közeledése elég szánalmasra sikeredett – az életéből merített megható kis történettel próbálta a lányt levenni a lábáról. Azt is elárulta, hogy mi volt az a sorsfordító pillanat, ami mindent megváltoztatott és egy életre szóló elköteleződhez vezetett, mely egyike volt azoknak a bohókás kis pillanatoknak, amelyek egy tündérmeséből származnak – osztotta meg Reynolds.

Egy héttel később azt mondtam: "

Együtt kéne vennünk egy házat" - mondta. „És így is tettünk."

A szerelmesek immár 3 csodás gyermek nagyszerű szülei. Bár sokat trollkodnak egymással a közösségi médiában le sem tagadhatnák, mennyire imádják egymást. Legutóbb például Ryan 44. születésnapja alkalmából ragadta meg Blake az alkalmat, hogy egy imádnivaló, vicces poszttal köszöntse kedvesét.

A képaláírásban semmit sem tartva vissza, Lively azt írta:

„1) Ki az az elveszett lélek, aki születésnapjára pitét választ. 2) Melyik ÁLLAT eszi meg a tortáját (pitéjét) anélkül, hogy előbb elfújná a gyertyákat. @vancityreynolds az."

Hozzátette:

"Őszintén szólva nem tudom elhinni, hogy még mindig házasok vagyunk".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!