Sáfrány Emese hálás, hogy a hobbija egyben a munkája is - ifaktor

Emese szenvedélye a légtornászat, olyannyira, hogy számos díjat bezsebelhetett már belőle, mint Európa, mint pedig világszinten. Indított egy légtornász iskolát is, ahol az elhivatott hölgyeket tanítja a gyakorlatokra.


Legutóbbi Instagram-posztjában Emese elmondta, hogy mennyire hálás azért, hogy azzal töltheti a mindennapjait és nevezheti munkának, ami egyben a szenvedélye és a hobbija is.

"Az, hogy a hobbymból és a szenvedélyemből lett a hivatásom, az egyik legnagyobb ajándék az életemben és mindennap hálás vagyok azért, hogy azzal foglalkozhatok, amit szívből szeretek"

- írja Emese.


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!