Saját műsort kap az ATV-n Puzsér Róbert - ifaktor
puzsér róbert ingben és zakóban
Puzsér Róbert már korábbról is ismert televíziós műsora, a Sznobjektív korábban a Hír TV-n futott. Ezúttal az ATV tűzte műsorára a showt, ahol a kritikus igazán lubickol és brillírozik.


Puzsérról jól tudjuk, hogy csakis az azokat a megbízatásokat, illetve ajánlatokat fogadja el, amelyekben teljesen kiteljesedhet, és abszolút szabadkezet kap a műsor összetételét és hangvételét illetően is.

A Sznobjektívben 10-es listákat sorol fel Puzsér egy általa meghívott vendéggel, különböző közéleti, történelmi és politikai témákban.

A szókimondó igazságshow műsorleírása a következő:

„Puzsér Róbert és a Sznobjektív készítői nem fogadják el azt a televíziós alapvetést, hogy a szórakoztatás és az informálás egymásnak feltétlenül ellentmondó közéleti funkciók. Ha a közérdekű tartalom egyben közérthető, képes szórakoztatóvá válni szélesebb tömegek számára is – az eredmény így nem bulvárhíradó-szerű infotainment, hanem a nézőt magával ragadó kulturális élmény lesz. Puzsérék szókimondó műsorában bárkit érhet kritika és bírálat, beleértve a csatorna műsorait, az ATV vezetőségét, valamint a műsorvezető személyét is"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!