Saját terhességét parodizálja Chessie King - ifaktor

A brit származású influenszer, Chessie King legújabb Instagram-bejegyzésében egy nagyon humoros paródia videót osztott meg követőivel, aminek óriási sikere lett a közösségi médiában.


A videóban a külföldi sztár saját terhességét parodizálta ki és megalkotta magzata karakterét is a videóban, így egy folyamatos párbeszédet láthatunk a terhes Chessie és babája között.

A felvétel humorforrása az, ahogyan gyermekét megformálta az influenszer és az irreális elvárásait közli az édesanyával. Akár a furcsábbnál is furcsább ételek tekintetében, amiket a várandós kismamák kívánni szoktak, vagy a reggeli ébresztés a magzat által.

A videót több mint 26 ezren látták és rengeteg sírva nevetős emotikonnal kommentelték, leginkább a hölgyek, hiszen igazán csak ők érthetik a poén lényegét.

„Minden reggel 4 órakor: >>szia anya, szeretnék rendelni méhszolgáltatást<<"

– írta címként videójához Chessie, ami gyakorlatilag tökéletesen leírja a felvétel folytatását is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!