Sánta Juliska megvette saját lakását - ifaktor

Hatalmas örömmel jelentette be Sánta Juliska Instagram-oldalán a hírt, hogy sikerült megvásárolnia saját lakását, ahova kisfiával, Lacikával be is költöznek.


Posztjában Juliska elárulta, hogy ma költöznek be kisfiával, amit már nagyon vártak. A táncművész két fotót is megosztott kisfiával, amin rettentő boldognak tűnnek, a lakás kulcsával a kezükben.

Juliskának számtalan követője gratulált a hírhez, ami mutatja azt is, hogy rengetegen szeretik a népszerű közszereplőt.

„Jelentem átutalták a hitelemet🤩🤩, úgyhogy hivatalosan is van egy lakásom! 😍🙏 Szombaton költözünk Lacikával!!!😍 Küldjétek az energiát légyszi"

- írta bejegyzésében Juliska.

Úgy látjuk, hogy a Survivor műsorának forgatásából hazatérve Juliskának igencsak megsűrűsödött az élete és zajlanak az események körülötte.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!