Sánta-Széphalmi Juliska az RTL Reggeliben mutatta be új párját - ifaktor

Juliska és Laci október elején váratlanul bejelentették, hogy házasságukat nem szeretnék a továbbiakban folytatni. Nem sokkal ezután Juliska új szerelme személyében találta meg azt, aki keresett- most őt mutatja be a nagyközönségnek az RTL Reggeli mai adásában.


Juliska és párja, Nagy Balázs évek óta színházi kollégák, viszonyuk azonban csak nem rég vált szorosabbá. Elmondták, hogy friss kapcsolatukat kilétét még megtartották volna maguknak, de a találgatások tisztázása végett felvállalták kapcsolatukat. A titkolózás hátterében nem volt egyéb tényező- mivel Juliska közszereplő, úgy érezték még várnának a nagy bejelentéssel.

Juliska elmesélte, hogy akármennyire úgy tűnik hamar feldogozta válását, nem így van. Nagyon nehezen viseli ezt az időszakot és még gyászolja Lacival való házasságát, ennek ellenére boldog jelenlegi párjával.

Amennyiben kíváncsi vagy a teljes beszélgetésre az RTL Most honlapján visszanézheted, Juliskáék az adás 21. percétől lesznek láthatóak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezért kezdték ki Tápai Szabinát a kommentelők

A népszerű influenszer, Tápai Szabina már közeledik harmadik várandóssága végéhez. Ennek alkalmából elárulta követőinek, hogy akárcsak az első két gyermekénél, harmadiknál is elvégzik az őssejtek tárolását.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!