Sápi Vivi TikTok-oldalán mutatta meg, milyen volt régi élete - ifaktor
Sápi Vivien fekete ruhában áll a hídon

Akik régebb óta követik a népszerű TikTokker, Sápi Vivi tartalmait a TikTok felületén, azok már tudhatják, hogy Vivi népszerűségét a tehetségén kívül érdekes és különleges szakmájának köszönheti, amit jelenleg nem végezhet a pandémia okozta helyzet miatt.


Vivi korábban légiutas-kísérőként dolgozott, ami által rengeteg izgalmas részletet és betekintést nyújtott szakmájába videók formájában, ami hamar meg is hozta számára a sikert. Jelenleg a kevés repülőjárat miatt Vivi nem tud stewardessként dolgozni, így maradt a TikTok.

A vlogger egy nagyon hangulatos videómontázst készített egy korábbi repüléséről, amikor éppen Koreába utazott, azon belül is annak fővárosába, Szöulba. A videót mindenképp érdemes megnézni, főleg azoknak, akik Vivihez hasonlóan imádtak repülni és már régen tehették ezt meg.

Az influenszer bejegyzésében el is árulta nekünk, hogy rettentően hiányzik már neki a repülés és boldog, hogy a TikTok-közössége kárpótolja őt ebben a hiányban.

@viviensapi

Amikor még a munkám jelentette a világot, azóta pedig Ti ❤️ Most már tudjátok honnan a mesefigurás zokni mániám...🙂✈️ #korea #szöul

„Amikor még a munkám jelentette a világot, azóta pedig Ti ❤️ Most már tudjátok honnan a mesefigurás zokni mániám"

– írta követőinek TikTok-oldalán Vivi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!