Sass Dani olyat poszolt, ami miatt szerinte többen kikövetik majd - ifaktor
Pedig nagyon is példaértékű, amit Sass Dani csinál, ugyanis arról számolt be Instagram-oldalán, hogy december 27-e óta mindennap legalább 10 km-t fut.

Sőt a műsorvezető egyik nap a 20 km-t is túlteljesítette. Az új év tiszteletére 20,21-et szerettet volna lefutni, de elrontotta és sajnos egy méterrel több lett belőle.

„December 27-e óta napi 10 km-t futok. Minden egyes nap. Egyszer volt 20 is, mert szerettem volna 20,21 km-t futni, amit persze elrontottam és 20,22 lett. Meg is érdemlem mondjuk a sok zabálás miatt. Nem gondoltam volna, hogy még január 12-én is meg fogom tenni. Mondjuk màr mocskosul hideg van! ❄️🥶És még megy. Nem tudom miért írtam le, de remélem van legalább egy ember aki emiatt húz cipőt. Valamikor! 👏🏻 És persze nyilvánvaló az is, hogy van aki emiatt kikövet. Engem is idegesítettek a futók amikor nem én voltam az! 🏃🏻"

– számolt be közösségi oldalán Dani.

Mi pedig csak annyit fűznénk hozzá, hogy kikövetés helyett inkább vegyünk példát róla.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!