Scarlett Johansson nem szívesen hagyja ott a Fekete Özvegy szerepét - ifaktor
Scarlett Johansson fekete ruhában egy borítón

Johansson 11 éven keresztül játszotta Natasha Romanoffot.


Ahogy a Fekete Özvegy különálló mozi-filmje egyre közelebb van a megjelenéshez, úgy Scarlett Johansson is interjút adott, amiben elmondta, ez volt az utolsó szereplése a Marvel-kötelékben.

A Good Morning Americának adott interjújában elmondta, hogy a kiválás a szerepből, keserű szájízt eredményezett nála és rendkívül hiányozni fognak neki a színésztársak, barátok, akikkel 1-2 évente összejöttek, hogy leforgassanak egy újabb filmet.

„Hihetetlen 10 év volt, amit a Marvel-családdal együtt töltöttem. Nagyon hiányozni fog, hogy nem láthatom őket 18 havonta, vagy kétévente. Ezek azok a mérföldkövek, amiket mindig is nagyon vártam."
„Nagyon büszke vagyok erre a filmre és ez egy méltó lezárása lesz ennek."

mondta Johansson.

Johansson 11 éven keresztül játszotta Natasha Romanoffot és olyan filmekben vált meghatározó és lecserélhetetlennek tűnő karakterré, mint a Vasember 2, Bosszúállók összes része, Amerika kapitány: Tél katonája, Amerika kapitány: Polgárháború, vagy a Marvel kapitány.

Itt láthatjátok a teljes interjút. Angolul tudók előnyben!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!