Schobert Lara: "Egy ideig nem szerettem énekelni, csak anyáék erőltették, hogy csináljam" - ifaktor

Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke, Lara már megcsillogtatta énektudását az Álarcos énekes korábbi évadában. Lara már az akkor készült riportban is elmondta, hogy nagyon félénk, éppen ezért nagy könnyedség volt számára, hogy elbújhatott egy álarc mögé a közönség elől.


Az RTL Reggeli mai adásában arról mesélt, hogy a kezdetekben nem szeretett énekelni, csak szülei unszolására nem hagyta abba. Majd később, többek között az Álarcos énekesben való szereplése után magabiztosabb és bátrabb lett a hangját illetően.

Lara beszélt a social médiai jelenlétéről is, ugyanis több, mint 185 ezren követik Instagram-on, TikTokon pedig 376 ezren. A tinédzser lány úgy gondolja, hogy csak ismert szülei miatt érdeklődnek utána az emberek, ezért a jövőben törekszik arra, hogy rászolgáljon ekkora követői táborra.

Larával a beszélgetést az alábbi linkre kattintva megtekintheted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!