Schobert Lara korlátozta hozzászólásait kihívó képénél - ifaktor

A fiatal influenszer, Schobert Lara legújabb Instagram-bejegyzésében egy igen extrém és kihívó fotót osztott meg követőivel, amin egy márka legújabb fürdőruha kollekcióját népszerűsíti.


A fürdőruha azonban elég extrémre sikerült és itt-ott keményen megmutatja a test formáit. Lara talán pont ezért korlátozta a hozzászólásokat fotójához.

Mostanra már senkisem tud megjegyzést fűzni posztjához, azonban a kedves és dicsérő kommentek megmaradtak Lara képe alatt.

Lara fotóját egyébként közel 15 ezren kedvelték - köztük Rácz Jenő séf is -, ami nem véletlen, hiszen a fiatal modell fantasztikusan mutat a fürdőruhában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!