Schobert Norbi az oltás után: Hogy lesz negyedik gyerekünk? - ifaktor

A megosztó személyiségű Schobert Norbi Facebook-oldalán jelentkezett be egy élő videóval, amin feleségével Rékával a második védőoltásukat kapták meg és betekintést nyerhettünk a folyamatba.


Korábban, az első oltásnál szintén készítettek képeket, de akkor a kommentelők számára nem volt elég valós a posztjuk, ugyanis többen is azt állították, hogy akár vitamint is kaphattak a tűből.

Most azonban Norbi mindent felvett, a szúrástól kezdve a vakcinán szereplő feliratig, sőt, azt is megtudtuk, hogy negyedik gyermeküket Szüangjuangnak fogják hívni. Persze ez egy vicc szeretett volna lenni a fitneszgurutól, reflektálva arra, hogy kínai oltást kaptak és hogy sokan attól félnek, meddőséget okozhat az oltás.

Ami azonban a mi figyelmünket is felkeltette és láttuk, hogy több kommentelőét is, hogy a doktor, akitől a védőoltást kapták Rékáék, kesztyű nélkül adta azt be. Nem tűnik se túl szakszerűnek, se túl higiénikusnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!