Schobert Norbi egy beteg kisfiúnak segít - ifaktor

A fitnesz guru, Schobert Norbi Instagram-oldalán számolt be legújabb jótettéről, amiben elárulta, hogy egy beteg, túlsúlyos kisgyereknek segít a következő időszakban.


Norbi posztjában elárulta, hogy a nyolcéves kisfiú 67 kiló jelenleg, ami számtalan egészségügyi problémát okoz neki. Köztük azt is, hogy lélegzés támogató géppel alszik, arról nem is beszélve, hogy barátaival sem tud játszani súlyfeleslege miatt.

A fitnesz edző eldöntötte, hogy segít a kisfiún és ezt meg is osztotta közösségi oldalán. A beteg Sanyiról pedig három fotót is megosztott.

Norbi rendszeresen oszt meg képeket elhízott emberekről, akiken segíteni szeretne, azonban követői hiányolják a történetek végét és feltűnt nekik, hogy a legtöbbször csak a munkafolyamatok elejét osztja meg a fitnesz guru.

„Velük mi van? Norbi mindig nagy csinnadrattával beharangoz új projekteket,a régiekről meg semmi hír. 1. Bárány Stefán
2. Abai Ágnes
3.Menyhárt Lara
4. Edelényi Dániel
5.Tomi és Tomika
6. Balogh Pityuék
7. Dóri
8. Varga Attila"

- kérdezte egy kommentelő Norbitől, amire Norbitól érkezett is a válasz:

„Ági feladta. Stefán lefogyott. Lara lefogyott. Dani feladta. Tomi fogy. Pityuék el se kezdték sajnos. Dóri lefogyott. Varga Ati időt kér. Itt tartanak. Az oldalam nem a Netflix. Nincsenek évadok. Nem reality. Nem követünk semmit. Írunk dolgokról. Így ok?"

- olvasható Norbi kommentje végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!